Трагедия! Ученик издъхна в час!

Жестока трагедия потресе страната ни

Жестока трагедия почерни завинаги още едно българско семейство. Фаталната случка се разиграла в час по физическо възпитание на учениците от Вършец. Техният преподавател решил да изкарат часа си на площадката извън училището. Внезапно на единия от учениците му прилошало. 15-годишното момче започнало да се превива от страшни болки.

Учителят повикал незабавно Спешна помощ. За съжаление, въпреки бързата реакция на лекарите, те не успели да спасят ученика, пише „Блиц“, цитирайки „Конкурент“.

15-годишното момче издъхнало пред погледа на учителя си и на своите съученици. Хората във Вършец са потресени от жестоката трагедия, която се случи този петък.

Подобен инцидент стана преди няколко месеца в столично училище, където ученик издъхна в час по физическо възпитание.

трагедия

Трагедията се е разиграла във Вършец

Преди няколко дни 15-годишно момче издъхна в съня си. Десетокласникът се прибрал от училище и казал на майка си, че иска да си легне, тъй като го боли главата и не се чувства добре. На сутринта майка му открила студеното му тяло. Момчето е издъхнало в съня си. Аутопсията установи, че момчето е починало от остра белодробна недостатъчност. По всяка вероятност то се е задушило в съня си. Лекарите считат, че момчето е починало от пневмония.

Резултатите от хистологичните проби, които са били иззети, сочат че детето не е било заразено с вирус, причиняващ грип. Специалистите предупреждават, че грипът, който върлува в момента е особено опасен и не са изключени усложнения като пневмония, която се диагностицира много трудно.

Преди няколко дни 15-годишен ученик посегна на живота си. Драмата се разигра в столичния квартал „Люлин“, където момчето живеело със семейството. Малко след като се прибрал у дома, тийнейджърът скочил през прозореца на стаята си. Момчето издъхна на място.

Съседите на почерненото семейство са шокирани от случилото се.

източник:pravda.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *