Жана Бергендорф удари дъното (Пее по треторазрядни събития)

Жана Бергендорф не може да си намери никакви участия

Жана Бергендорф удари дъното след скандалите с наркотиците

Жана Бергендорф удари дъното. Певицата с невероятен глас успя да съсипе сама кариерата си след като се забърка на няколко пъти в скандали с наркотици. И дори влезе за кратко в ареста заради това. Всичко това неминуемо се отрази на стартиращата й кариера.

Докато колегите й се скъсаха от участия покрай празниците, било то на площади, частни събития или в заведение, тя получи само едно-единствено. От кумова срама и заради финансови затруднения, изпълнителката на „Самурай“ склонила да се качи на импровизирана сцена в Горна Оряховица.

Събитието било организира от местно читалище. По тази причина, освен Жана, глас извили и куп самодейни таланти, сред които тя не успяла да блесне. Това я накарало да изкара участието си с видимо недоволоство и нежелание. Накрая все пак раздала автографи и се снимала с малобройните си фенове, след което побързала да изчезне.

Бергендорф се надявала никой да не разбере да преживения резил, който е ясен показател, че с кариерата й е свършено. Събитието дори не било в центъра на малкия град, а в краен квартал, близо до ЖП гарата и с предимно ромско население.

Жана Бергендорф сама съсипа кариерата си

Певицата отседнала в местния тризвезден хотел „Горна Оряховица“, където цената на нощувката е 50 лева. За рецитала си пък се бе дегизирала като за разходка в парка с бялата си пухена шапка, с която скри ужасната прическа, пише столичен седмичник.

Само преди година-две Жана Бергендорф бе част от мащабно музикално турне и пееше пред хиляди зрители из цялата страна. А сега е принудена да приема всяка покана, за да закърпи поне празниците, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *