Гала на косъм от смъртта (Вижте как отървала кожата)

Гала преживява ужас от почивката си в Турция, водещата се зарекла никога да не ходи там

Гала и любимият й Стефан избрали комшийската ни страна Турция за почивка през лятото. Водещата и половинката й се полакомили от изгодните цени. Впоследствие се оказало, че се отървали на косъм от смъртта.

Тв звездата на Нова телевизия почивала в турския град Белек, предават от електронното издание hotarena.net. Само на няколко пресечки терористи извършили поредния атентат. Гала като по чудо отървала кожата. Но все още с ужас си спомня какво е можело да се случи.

Водещата на сутрешното предаване „На кафе” отново преживява кошмарната случка. Все още си спомня деня когато с гаджето си трябвало да идат на избрано от тях място. Но се оказало, че полицията била отцепила целия град.

Отначало блондито не разбрало защо е цялата тази патърдия. В последствие се информирала, че в близост е извършена поредната терористична атака. Косите й настръхнали от ужас когато разбрала, че е била на крачка от смъртта.

Доста време й трябвало на телевизионерката да преживее целия този кошмар. Упреквала се, че недооценила обстановката в южната ни съседка. И с лека ръка избрала да почива през лятото в епицентъра на влошената обстановка в Турция.

Днес Гала когато разказва за преживяното не пропуска да спомене, че и милиони да й предлагат кракът й няма да стъпи в прочутите турски курорти.

Според водещата това не се наричало обикновен страх за живота. А по-скоро „здравословно мислене”, признава уплашената блондинка. Преживяното ще й държи влага още дълго време, шегуват се нейните колеги.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *