Хороскоп на Алена за 12 януари, четвъртък

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Имате възможност да осъществите нови делови запознанства, които ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни личности. Не се впечатлявайте от трудностите, защото са без значение и не заслужават да пилите нервите си.

Телец
Днес сте изцяло във властта на настъпващите промени. Не прекалявайте с желанието си да постигнете целите си за един ден, защото ще се преуморите. По възможност не пътувайте.

Близнаци
Ще се сдобиете с информация, свързана с хора, които са ви засегнали. На работното си място не давайте знак, че знаете какви интриги са се опитали да създадат. Използвайте възможността за нови запознанства и обмислете пътувания, които да ви разсеят.

Рак
Днес сте с лошо настроение, причинено от обида, която е причина да сте с наранено его и занижено самочувствие. Разправията с колегите ви е гарантирана, ако не сте компромисни. Умението ви да разпределите правилно времето си ще ви донесе успех.

Лъв
Ще имате успехи в материално отношение, които са причина за апетити към парите ви. Не се поддавайте на желанието си да блеснете с инвестиции или с участие в хазартни игри.

Дева
Предстои ви неблагоприятен ден заради опити да ви провокират, които естествено създават и конфликти. Възможен е сблъсък с грубост заради нечии некоректни отношения. Не вършете чужда работа.

Везни
Предстои ви ден, в който трябва да сте отговорни на работното си място. Едва вечерта си дайте заслужена почивка и въведете ред в дома си. Стабилизирайте постигнатите професионални успехи.

Скорпион
Успявате и ако не си навредите сами, всичко планирано за деня се реализира според очакванията ви. Не са изключени загуби, ако забравите да бъдете предпазливи. Опитайте се да отложите важните срещи и разговори.

Стрелец
Творческото отношение към работата ви е единствената възможност да разчупите рутината, която дразни колегите ви в този ден. Обмислете и обсъдете новите си идеи. Приходите са достатъчна причина за добро настроение, което ще компенсира натрупаното напрежение.

Козирог
Днес сте спокойни и ще успеете да възвърнете увереността си във вашите възможности на работното място. Вие сте господарите на положението и трудно могат да попречат на работата ви. Не рискувайте. Денят не е подходящ за сделки.

Водолей
Бъдете сдържани и не се поддавайте на примамливи делови предложения, обещаващи ви бърза печалба. Не се знае какво и как ще плащате след това. Ще общувате без желание. Не рискувайте с необмислени начинания.

Риби
Прекалената ви емоционалност и чувствителност към всичко може да ви навреди. Бъдете готови за сблъсък с конкурентите си на работното място. Деловите срещи ще ви донесат подкрепа и удовлетворение. Днес ви е трудно да разрешите сами сериозните професионални проблеми, с които са ви натоварили.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *