Брутално: Сашо Кадиев опозори bTV в ефир, последиците са страшни! (всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев направи нещо абсурдно и непростимо, при това в ефир!

Синът на Катето Евро – Сашо Кадиев, който се слави като един от най-големите връзкари в Би Ти Ви, се оля. Това дори е меко казано за бруталната изцепка, която направи в ефир. И с която почти разплака колежката си Стаси Кара.

А екранната му партньорка Деси Стоянова, заедно с екипа на „Преди обед“ изтръпнаха. Да не говорим за шефовете му, чието наказание към него е гарантирано. Сашо Кадиев си позволи скандална гавра със Стаси Кара пред очите на милиони зрители.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев извърши нещо непростимо в ефир

Първо всичко започна като на шега. Двамата със Стаси Кара трябваше да играят на игра, в която да се обиждат взаимно. Този, който пръв се разсмее или разплаче, губи играта.

„Обидите“ на Кара към Сашо Кадиев бяха типично детски и невинни. Той обаче потресе и отврати колеги и зрители с въпроса си към нея. И той бе: „Ти понеже си омъжена за турчин, та да те питам. Пробвахте ли вече на различно място, или още ви е рано за деца?!“. Въпросът накара всички да се вкаменят.

Повече от ясно е, че Сашо Кадиев имаше предвид интимния живот на колежката си и навикът на турците да го правят „отзад“. Стаси Кара не успя да отговори нищо, а сълзите бяха на очите й. Подобно унижение, при това публично, тя не е търпяла никога досега.

Стаси опита да пусне усмивка за пред камерите, но не й се получи. Също толкова сащисана остана Деси Стоянова. Тя стрелна със зверски поглед Сашо Кадиев, а след това също направи неуспешен опит да се засмее на простащината му.

След предаването, което отгоре на всичко, се излъчва и предиобед, Кадиев си навлякъл не само гнева на двете колежки, но и на ръководството. Очаква се той първоначално да се прости с една цяла заплата, но като допълнение може и да му сервират нещо още по-неприятно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *