Страшен панаир в градския транспорт в София! Вижте скандалното видео!

Страшен панаир в градския транспорт в София! Вижте скандалното видео!

Скандално видео показва как шофьор на градски автобус в София се държи грубо с пътници, след като е отказвал да ги качи въпреки студа.

Той не допуснал пътниците вътре в автобуса при минус 17 градуса навън, докато не закуси, въпреки че закъснявал с разписанието. Когато хората възразили, започнал грубо да ги обижда, съобщи OFFNews. 

За това e сигнализирал столичанинът Васил Николов, който е и председател на Инициативния комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево. 

Случката се разиграла на 11 януари. По разписание автобусът по линия 59 трябвало да тръгне от автостанция Княжево в 8,52 часа. Хората зъзнели на спирката и не били допуснати да изчакат тръгването вътре в автобуса. Едва след като хапнал, водачът отворил вратите и потеглил чак в 8,59 ч. 

След като започнали да недоволстват, пътниците получили и порция сутрешни обиди и заплахи. Във видеото се чува как той вика: „Ще те сваля ма, да знаеш“, „Знаеш ли как ще те треснем, ма“, „Какво завиждаш, ма?“, „Ей, не ме предизвиквай!“. 

Все още няма реакция от ръководството на Столичния градски транспорт.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *