Ето кои са първите сигурни участници в следващия ВИП Брадър (ФОТО)

Нико Тупарев е решен в новия сезон да има само хора, пожънали успех в кариерата си

Вече са ясни първите сигурни участници за новия сезон на ВИП Брадър.

Оказва се, че участие във ВИП Брадър 2017, ще вземат златните момичета Ренета Камберова и Христиана Тодорова.
Запознати посочват, че след като стана ясно, че новият сезон на All Stars пропада, продуцентите са запретнали ръкави и трескаво набират участници за ВИП Брадър.

От кухнята на риалитито издават, че тази година продуцентът Нико Тупарев е решил да събере истински звезди под покрива на къщата.
След като продуцентите на формата отнесоха многобройни упреци, че в шоуто попадат само плеймейтки, този път нещата ще са различни. Нико Тупарев е решен, че под покрива на къщата ще влязат само хора, които са пожънали професионални успехи.

ВИП Брадър

Нико Тупарев е решен в новия сезон да има само хора, пожънали успех в кариерата си

През последната година ансамбълът по художествена гимнастика се радва на всенародна любов. Разбира се те също имаха своите трудни моменти, но всичко остана в миналото. Нико Тупарев е изпратил запитване към момичетата.

Михаела Маевска, която е капитан на отбора, категорично отказала офертата. При все, че й била предложена голяма сума пари, тя била непреклонна. Маевска е решена да следва пътя на новата си кариера като треньорка.

Резервата Казанова пък заявила, че изпитва сериозни притеснения да попадне под прожекторите. Така за момента само две от златните момичета на България са дали своето съгласие за участие.
Това са Ренета Камберова и Христиана Тодорова. Двете вече са свободни от тренировки и биха могли да си позволят участие в риалитито.

Имайки предвид, че Тодорова възнамерява да се занимава с журналистика, е сметнала, че медийната изява ще й се отрази добре.
Освен това ще й помогне да натрупа и опит.

Ренета Камберова пък кроеше планове да замине за Хавай при годеника си. Тъй като двойката се раздели, тя остана в България и е приела да участва във формата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *