Ася коя?! Криско си изгуби ума по красивата Цвети, заживяха заедно! (в пъти по-хубава е от Капчикова – снимки)

Ася коя?! Криско си изгуби ума по красивата Цвети, заживяха заедно! (в пъти по-хубава е от Капчикова – снимки) 5 (100%) 1 vote

Брюнетката Цвети изпи акъла на Криско, той го удари и на поезия!

Рапърът Криско доста време слушаше „съжаленията“ на познати и непознати за раздялата си с Ася Капчикова. Явно никой не повярва на думите му, че с плеймейтката са се разделили мирно и тихо. Като основен инициатор за това е бил самият Кристиан Талев.

Е, вече и най-големите скептици ще трябва да повярват, защото Криско отново е обвързан. Толкова сериозно, че с гаджето му вече живеят под един покрив. Става дума за красивата тъмнокоса танцьорка от балет Fame – Цвети. Която Криско дори снима в последния си клип в Дубай.

Криско

Криско лудна по хубавата и чаровна лудетина Цвети

Видеото към песента „Още един танц“ излъчва такава енергия и страст между двамата, че и минус 20-те градуса в страната в момента се усещат като плюс 40.

„Криско и Цвети се влюбиха преди около половин година, но никой от тях не искаше да избързва. Държаха първо да се опознаят и после да бият тъпана, ако можем така да се изразим. Вече е видно, че между тях има не само химия, но и тотално сходство в характерите. А това е най-важното за всяка връзка“, разкриват близки до рапъра източници.

Напоследък Цвети не спира да пуска общи снимки с Криско в профила си в Инстаграм. А самият той дори се превърна в поет и прописа стихове. „Когато погледът ми свети, значи пак до мен е Цвети“ – разби феновете си в мрежата Талев.

Двамата са навсякъде заедно, не се разделят от месеци

Цвети има прекрасна и заразителна усмивка, с която покори рапъра. Ася Капчикова пасти може да яде

Коментарите и лайковете под общите му фотоси с Цвети са хиляди. А повечето от феновете му не спират да повтарят, че бившата му Ася Капчикова е като грозното патенце, в сравнение с чаровната и харизматична Цвети.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *