Шок! Вижте какво направи учител с две ученички във Варненско!

Много деца потвърдили за случващото се със съученичките им!

Заподозрян в непристойни действия е учител по математика, преподаващ математика в село Царевци, Варненска област. Според разследващите той извършвал незаконосъобразни деяния с две момичета от шести клас. Те били близначки. Разследването е започнало заради подаден сигнал от страна на майката спрямо извършителя.

uchitelДвете шестокласнички се ожалвали у дома от унизителното поведение на своя даскал по математика Свилен Кирчев. Те казали, че той ги вземал на коленете си, шавал с ръце по тялото им и им говорил тихо неприлични думи. Останалите деца били свидетели на случващото се пред очите им. След като малките момичета се оплакали на своята майка и останалите деца добили кураж. Те също съобщили, че преподавателят им по математика извършвал подобни деяния и с тях.

За случая е узнал и кмета на община Аврен Емануил Манолов. Пред вестник „Труд” той е споделил, че всяка година общинското ръководство дава допълнителни средства, за да се запази школото и учениците да не пътуват до другите селища. Той е научил за ставащото от децата и обеща да предприеме адекватни мерки.

Директорката на школото ОУ „Д-р Петър Берон” Ирина Рангелова била на диаметрално противоположна позиция. Според кмета на общината тя заявила, че децата са искали да очернят и окалят своя учител. Като причина тя изтъкнала, че двете близначки не са били от най-силните ученички в класа. Техните оценки били много слаби и затова те намерили този начин, за да „се отърват” от него. Както информира ежедневника обаче, шефката на школото съжителствала с нарочения даскал заедно, в една къща.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *