Миро на седмото небе: Ели склони да живее в България, сега сме си истинско семейство!

Миро може да си отдъхне, че скоро с Ели ще бъдат истинско семейство.

Въпреки че от лятото официално са съпруг и съпруга, Миро и Ели имат сложни взаимоотношения. Любимата на изпълнителя от години се е установила в Англия и върти повече от успешен ресторантьорски бизнес там. Затова, първият въпрос за двамата след сватбата е бил не колко деца ще имат, а къде ще живеят. Разбира се, присъства и вариантът Костадинов да стегне куфарите за Острова, но това е малко вероятно.

Миро се хвали, че Ели му е позволила да бъде мъжа в семейството и ехидно разкрива, че „петелът кукурига в къщата“. Така, с много разговори и „кукуригане“, той е успял да склони съпругата си да приеме неговата гледна точка. Певецът разкри, че двамата се оглеждат сериозно за свой съвместен дом в България. Основните дестинации, на които са хвърлили око, са Старият град на Пловдив, Боженци и Мелник.

Определено Ели я очаква голяма промяна. От космополитния Лондон тя ще се свре в малка, спретната къщурка в тихо градче с прелюбопитна история. Миро винаги се е славел като родолюбец и поддръжник на тезата, че от българското по-хубаво няма. Именно затова той иска да свие семейното си гнездо и да създаде поколение, което да е близо до корените си, пише hotnews.bg.

Засега Ели е дала съгласието си,

защото е наясно, че ако не се откъсне от работните задължения, няма как да иска стабилно семейство. Местенето е с неопределена дата, тъй като трябва да усети куп подробности. Междувременно Миро изненада и с признанието, че двамата и сега се будят всяка сутрин заедно.

Това определено е доста трудно за постигане и коства куп усилия на разделените от стотици километри съпрузи. Певецът уж се беше закани, че ще разредят срещите, а разходите за пътувания ще ги събират за новия си дом. Любовта, обаче, е по-силна от материалния момент и той видимо не спазва обещанието си.

Миро и Ели скоро ще се установят у нас

А и как да го направи, след като сега с разтопено сърце споделя, че Ели всяка сутрин го буди с чаша чай. И на шега Миро вметва, че тя прави най-страхотното кафе, но въпреки това на него пробутва най-ужасния чай, поправен с огромни дози любов!

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *