Довършиха я! Венета Райкова плаче с глас след последните новини от съда

Довършиха я! Венета Райкова плаче с глас след последните новини от съда 5 (100%) 1 vote

Венета Райкова се намира в най-жестоката ситуация в своя живот!

Отпадна и последната надежда Венета Райкова да спаси жилището си. Бившата тв водеща се надяваше да получи 50 хил. лв. от Евгени Минчев и с 30 от тях да погаси задължението си към Юксел Кадриев. Това обаче няма да се случи, пише Pik.bg.

Лорд Минчев е погодил жесток номер на блондинката. Той изобщо не се появил на последното заседание в съда и така съдията отложил делото чак за 08 март.
Венета Райкова вече няма шанс да се спаси от съда

Венета Райкова вече няма шанс да се спаси от съда

Дотогава обаче Венета Райкова трябва да се е разплатила с колегата си от Би Ти Ви, а това няма как да стане. Затова по всяка вероятност от Нова година тя ще живее в друг апартамент.

Припомняме, че Вени сама започна войната с Евгени Минчев. Тя го заведе под отговорност за нанесени обиди, но лордът контраатакува с обвинение в клевета. Затова през пролетта има вероятност Райкова не само да не спечели, но и да изгуби доста пари.

Всичко това прави предстоящите празници истински кошмар за Венета и семейството й. Малкият Патрик няма да може да се радва на скъпи подаръци за Коледа, тъй като майка му е затънала в дългове.

Според слуховете, когато научила, че по делото й срещу Евгени Минчев няма да има развитие скоро, Венета Райкова не успяла да сдържи сълзите си. Тя се разплакала с глас в обятията на мъжа си Тишо, тъй като това значи сигурна загуба на жилището им.

Нека припомним, че Юксел Кадриев успя да осъди русокосата журналистка на втора инстанция. Причината е интервю с бившата му съпруга, проведено в „Горещо“ преди 5 години. За изненада на всички, новинарят повдигна обвинение не срещу продуцентите или телевизията, а срещу водещата.

Самата Венета се оплака във Фейсбук, определяйки решенеито на съда за крайно несправедливо, тъй като е променил становището си без никакви последвали доказателства.

Глобата за писателката е 30 хил. лв. и докато не я изплати, сметките и апартаментът й ще бъдат запорирани, припомня Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *