Емануела реши какво ще прави с пачките от "ВИП брадър"

Емануела реши какво ще прави с пачките от "ВИП брадър"

Бившата участничка във „ВИП Брадър“ Емануела е решила да влага средства в имоти вместо в скъпи рокли и бижута, пише столичен седмичник.

След раздялата с бащата на второто си дете – Димитър Динев, Емануела си дала сметка, че сама трябва да подсигури децата си и вече година заделяла средства настрана, за да може в най-скоро време да купи не един, а два апартамента. При влизането си в Къщата тя разкри, че не е получавала финансова подкрепа от семейството на Динев, който дори не давал пари за бебето. 

Тъкмо затова тя се навила да влезе в шоуто и да вложи хонорара си в недвижимо имущество. При това Емануела смятала да закупи жилище не в краен квартал, а в баровски район. Самата тя живее в Бояна и иска да се сдобие с още два апартаменти в същия квартал.

Там цените на имотите са високи, а и освен това жилищата ще глътнат пари за обзавеждане.Емануела е успяла да уговори доста добри условия за работата си в Пайнер,м което предизвикало завистта на колежките й. Тя прибира 50% от участията си – условие, на което се радват само най-големите звезди в компанията.

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *