Благой Георгиев и Есмер Омерова взривиха мрежата с решението си! (снимки + подробности)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев и Есмер Омерова доказаха, че искат да останат заедно!

Шавливият Благой Георгиев успя да изуми всички с неочаквания си и романтичен жест към съпругата си Есмер Омерова. След поредица от скандали, изневери и дори раздели, Джизъса направи нещо крайно романтично.

Той „отвлече“ Есмер Омерова от семейния им дом, където оставиха малкия Елай на грижите на бавачки и роднини. А те двамата отлетяха за Барселона на една заслужена романтична ваканция.

Благой Георгиев

Благой Георгиев поиска прошка от Есмер Омерова по най-романтичния начин

Разбира се, първото, което футболистът направи, бе да заведе любимата си на мач. При това на най-известния стадион „Камп Ноу“. Там те се насладиха на срещата между Барселона и Реал Мадрид.

След това прекараха времето си в романтични разходки и вечери на свещи в луксозни ресторанти, както си му е редът. Самата Есмер Омерова обаче най-много учуди всички като заяви, че е простила всичко на мъжа си. Дори и прегрешенията със знайни и незнайни красавици.

„Човек не може да се върне обратно в миналото и да промени своя старт. Но може да започнем всичко сега, да стартираме отново, за да променим финала“, това написа Омерова в социалната мрежа. С което ясно даде да се разбере, че любовта й е по-силна от обидите и огорченията.

Футболистът отпътува с жена си на неочаквана ваканция в Испания

Футболистът отпътува с жена си на неочаквана ваканция в Испания

Но, разбира се, първото, което направи, бе да я заведе на мач на "Камп Ноу"

Но, разбира се, първото, което направи, бе да я заведе на мач на „Камп Ноу“

И, че е готова да загърби всичко неприятно, за да се наслади на това, което има и на щастието си. А щом и самият Благой Георгиев се е решил на тази показателна стъпка, значи и той е осъзнал много неща в поведението си. И е на път да ги поправи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *