Мария със сефте в „прокурорска” възраст! (Какво разказват колежките й за първия път)

Първият мъж в живота на Мария изпълнил дълга си пред родината и нея – взаимно си направили услуга

Мария не се срамува да признае – станала жена в прогимназията!

Половинката на Християн Гущеров скандализира пуритани с поредно разкритие от миналото си. Милионершата с клубни участия сподели как и кога станала веща в любовта.

Мария днес е строга майка и почтена съпруга, но като тийнейджърка била доста дива. Не залягала много, много над уроците, а се интересувала повече от нещата, които биха я направили щастлива.

Съсед, който тъкмо отбил военна служба я превърнал в жена, когато била едва на 15. Това в друго време и на друго място би било подсъдимо, но Мария си спомня с усмивка приключението си. Не бил влюбен, но бил нежен и внимателен. Сефтето не бил горчив провал като за приятелките й. Научил я на това, което знае и двамата се разделили скоро и без жал.

Повечето момичета изживяват раздялата с първия мъж болезнено, но не и Мария. Не го обичала – просто взаимно се направили щастливи. Налудувала се когато трябва и затова сега била толкова добра майка и съпруга.

Доста по-драматично и болезнено било преживяването на Камелия. Изкусителната блондинка била строго гледана и опитала от любовта на 17 години. Толкова гузно се държала пред майка си, че жената разбрала всичко и й разбила носа от яд.

Ивана пък като пълна отличничка и партиен секретар си паднала по лошото момче в класа. Връзката им, макар и в соца, била дълбоко драматична. Емоциите така я разтърсили, че тя намерила спасение при съседа – нейният стар приятел Валентин. Двамата се ожениха и създадоха дете, но животът пак я накара да потърси щастие при лошите момчета.

Дружката на Мария – Емилия крие къде е направила сефтето. Знае се обаче, че от любов вървяла километри в снега на високи токчета. Късметлията да й „откъсне цветето” обаче се оказал Коко Динев, който я измъквал тайно от бащиния й дом в Гълъбово.

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *