МЛЪК!!! ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ВОЙН В АФГАНИСТАН ЗАБИ БГ ПОЛИТИЦИТЕ В ДЕСЕТКАТА ЗА БУНТА В ХАРМАНЛИ! ЛЪЖА Е! ТОВА СА

МЛЪК!!! ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ВОЙН В АФГАНИСТАН ЗАБИ БГ ПОЛИТИЦИТЕ В ДЕСЕТКАТА ЗА БУНТА В ХАРМАНЛИ! ЛЪЖА Е! ТОВА СА

Тодор Станков е един от българите, които са в Афганистан.

Той публикува нещо по случай пришълците в Харманли, които избухнаха и факта, че те са най-вече афганистанци.

Станков и в момента е в Афганистан, знае за какво става на въпрос. Ето коментара му:

Господа управляващи, истинските Афганци не хвърлят камъни по българския полицай, истинските Афганци не палят знамена, те не бягат от родината си, не преминават границите незаконно, не се бунтуват за топли дрехи и храна.

Те са тук в Афганистан при своите семейства, те са тук денонощно на позиция, те са тук и защитават всяка една минута родината си. Те знаят че утре може да не се приберат вкъщи, както всички онези смели 3000 убити афгански войници на година които не отстъпват пред тероризма.

Господа управляващи, те и тази нощ ще са на позиция въпреки виелицата и студа. Те няма да се бунтуват , че навън е студено. Няма да се бунтуват, че няма да са на разходка във града, няма да се бунтуват, че водата във манерките ще замръзне.

Тези които защитавате, храните и обличате са едни военнопрестъпници. Те отново тази нощ ще ядат топла безплатна храна и ще спят на леглата си осигурени от вас. И те същите, отново утре ще вдигнат ръка и хвърлят камък срещу държавата. Нашата държава , която ги храни !!!

/spodeli.eu

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *