Ути Бъчваров хвърли бомбата с тази истина за Миглена Ангелова! (още подробности)

Ути Бъчваров хвърли бомбата с тази истина за Миглена Ангелова! (още подробности) 5 (100%) 1 vote

Ути Бъчваров за пореден път заяви в прав текст каква е Миглена Ангелова!

Седмици след големия финал на Вип Брадър и победата на Миглена Ангелова, сребърният медалист Ути Бъчваров не може да си намери място от гняв. Но не заради това, че той не е спечелил шоуто, а заради това, че именно лицемер като водещата е успял да излъже и заблуди мнозина, за да гласуват за нея.

В свое интервю Ути Бъчваров за пореден път декларира и натърти, че не иска да има нищо общо с тази жена и че за него Миглена Ангелова е най-фалшивият и измамен човек, когото е срещал в живота си. Дори Емануела не му била такова разочарование като Миглена.

Миглена Ангелова

Ути разкри шокираща истина за Миглена Ангелова

„С Емануела сме просто различни, но аз друго и не съм очаквал да видя от нея. Миглена Ангелова обаче е зла. Тя е жена, готова да мине и през трупове, дори през собствените си деца, само и само да постигне целите си. Тя употреби Емануела така, както никой не би го направил и сега продължава да лъже и играе, за да се задържи на гребена на славата, която си въобразява, че има“, коментира Ути Бъчваров.

Артистичният готвач заяви, че с всички други съквартиранти в Къщата е останал в добри отношения и смята да поддържа контакти и занапред, само без Емануела и Миглена.

А бомбата, която хвърли е, че Ангелова имала зверски амбиции да влезе в политиката и затова не разкрила нищичко за себе си пред никого в тези два месеца на изолация. От нейна страна това било умел и хитър ход за манипулиране на аудиторията, за да си уреди местенце в политиката на идните избори.

„Такова поведение и такава дребнава душица аз не мога да толерирам, не мога дори да понеса. Миглена Ангелова не е човек за мен, не искам и да чувам името й оттук нататък“, категоричен е Ути Бъчваров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *