Рени изхвърлена от дома си заради снимки по монокини (Скандални факти от миналото й)

Рени едва не докарала инфаркт на баща си с голи снимки

Рени започнала кариерата си като певица по монокини

Рени била изхвърлена от дома си заради голи снимки. Малцина знаят, че певицата е започнала кариерата си като беквокалистка на дует „Ритон”. Заедно с тях обикаляла по участия из страната, докато Катя и Здравко получили предложение да заминат по работа в Норвегия. Естрадните звезди отказали, защото имали достатъчно ангажименти у нас, но Рени с готовност приела да пробва късмета си зад граница.

Рени

Рени

След няколко години там певицата се завърнала на родна земя, но нямала никаква ангажименти и това я отчаяло. Изпълнителката толкова била закъсала финансово, че се навила да се включи в „престижния” конкурс „Мис монокини”, защото всички участнички получавали по 100 лева хонорар.

Там й връчили микрофона и тя без стеснение започнала да пее, както си е само по долни гащи. Естествено, фотографите незабавно запечатали този момент.

С голата си снимка обаче щяла да докара инфаркт на баща си. Човекът бил важна клечка в армията. На конкурса, на който тя пяла по цици, имало и журналист от в. „Българска армия”. Той интервюирал победителката Рени, която чистосърдечно си признала, че татко й е офицер в редиците на армията ни! На следващия ден пуснали интервюто на първа страница с огромна гола снимка и посочили, че това е щерката на офицер Гайтанджиев. Все пак действието се развива в далечната 1992 г., когато хората не бяха толкова разкрепостени.

Мъжът на пагона направил сърдечна криза и едва не се гътнал от инфаркт, като зърнал дъщеря си нахилена без дрехи в органа на Българската армия! След този случай последвал „скандале гранде” и палавницата била изгонена от дома си, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *