Новата на принц Хари копие на Пипа (Принцът крие афера с по-малката Мидълтън?)

Новата на принц Хари копие на Пипа (Принцът крие афера с по-малката Мидълтън?) 5 (100%) 1 vote

Новото гадже на принц Хари е копие на Пипа Мидълтън, принцът крие афера с по-малката сестра

Спекулациите, че Пипа Мидълтън и принц Хари са имали връзка преди години, избухнаха с нова сила, след като светът разбра за тайната му изгора от Канада. Американската актриса Меган Маркъл поразително прилича на сестрата на Кейт и то не само визуално.

Двойката, за която се смята, че се е срещнала преди няколко месеца, покрай принцеса Йожени, прекарва доста време заедно напоследък. Връзката им се развива направо светкавично, като тя дори е представена на кралското семейство.

Меган е дива купонджийка, която обича забавленията, но освен това цени и стойностните неща, гласят клюките по нейн адрес. Освен актриса и рекламно лице на няколко собствени модни марки, тя е и посланник на добра воля, към световни асоциации, виден блогър, който активно привлича внимание върху хуманитарните кризи и дори посланник към ООН, подобно на Анджелина Джоли.

Именно заради активната си благотворителност Меган е била представена на принц Хари от братовчедка му принцеса Йожени. Двамата се срещат по време на нейн ангажимент в Лондон, а след това още няколко пъти в Африка, Канада и дори Балморал.

Смята се, че рождения си ден, Меган е прекарала в компанията на Хари, Йожени и гаджето й в Шотландия, където е била представена и на кралицата. Принц Чарлз също се е запознал с приятелката на сина си и е дал одобрението си за нея.

Новата на принц Хари поразително прилича на Пипа

Новата на принц Хари поразително прилича на Пипа

И докато той и Камила успокояват страстите в Близкия изток, то Хари се готви за наистина сериозна връзка. Наблюдатели обаче коментират, че новата му приятелка поразително прилича на Пипа. Отдавна се говори, че по-малката Мидълтън е имала афера с принцът-плейбой, но категорично го отрязала, когато отворил дума за брак. Пипа била категорична, че строгия кралски протокол не е за нея. И по тази причина избрала Джеймс Матюс пред Хари. Той обаче изглежда още си спомня за нея, тъй като последната му избранница е копие на по-малката сестра на Кейт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *