Защо Емануела е бясна на Вальо Михов (Вижте скандални подробности)

Емануела изригна срещу Вальо Михов, футболният бос не за първи път я опипва

Вальо Михов пусна ръка на Емануела. Което я накара да го наругае. Уж представящ се за кавалер Михов не за първи път се мъчи да опипа фолк певицата, издават запознати.Емануела и Вальо Михов

Под влияние н алкохола футболният шеф не можа да устои на чара на Еми и под претекст , е иска да й смени батериите я опипа пред очите на съквартирантите. Фолк певицата побесня от действията му когато си пъхна ръката под тениската й и я пипна на голо по фината талия. „Стига си ме пипал! Неприятно ми е! Писна ми вече!, изригна певицата. А Михов вместо да се извини се  фръцна като настъпена госпожица. Обиди се и я нарече чалгаджийка.

Оказва се, че това не е първият опит на футболния ветеран. Той още няколко пъти се пробвал да й пуска ръка и да се облизва около нея. От „ВИП Брадър” решили да му запазят реномето и не излъчили компрометиращите кадри, ни информират от електронното издание hotarena.net. А, че е истина пролича и от думите на Емануела. Която призна, че й е писнало. Зрителите се досетиха, че не й се случва за първи път.

Според запознати Вальо Михов отдавна имал навика да  се увърта около по-млади и засукани момичета. Мераците му се засилвали под влияние на алкохола. С който не спира да се налива. Обичал да им пуска ръце. Не изпускал случай да се пробва, разкриват негови авери.  Току виж му излязъл късмета на стари години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *