Голямата измама лъсна: Ути Бъчваров остана в Къщата!

Голямата измама лъсна: Ути Бъчваров остана в Къщата! 5 (100%) 1 vote

реклама:

Ути Бъчваров бе спасен от шоуто, въпреки че в социалната мрежа е повече от критикуван!

Кулинарят Ути Бъчваров се оказа спасеният тази вечер във „ВИП Брадър 2016“. Това шокира почти всички зрители, тъй като той събра най-много отрицателен вот във Фейсбук, видя екипът на Kliuki.bg.

Говори се все по-усилено, че тв водещият е приятел с продуцента Нико Тупарев и мястото му на финала е гарантирано. Той много държал да стигне напред в шоуто, тъй като имал комплекси относно народната любов, смятайки че хората са почнали да го забравят.

реклама:

Ути Бъчваров получи спасителен пояс, но не от зрителите на "ВИП Брадър", а от самата продукция

Ути Бъчваров получи спасителен пояс, но не от зрителите на „ВИП Брадър“, а от самата продукция

Доказателство за това, че Ути Бъчваров е бил поставано лице за оставане в предаването, е видеото, в което той разказа как баща му се е отрекъл от него. Биг Брадър не го бе пуснал преди това, сякаш за да го запази за негов спасителен пояс.

реклама:

Поясът обаче не дойде от зрителите, които не се трогнаха от драматичната история на кулинаря. От продукцията директно решиха да оставят Ути в играта, като по този начин се надяват и на продължение на скандала му с Емануела.

От всичко това го отнесе Жоро Торнев, който е истинският спасен тази вечер. Режисьорът натрупа дивиденти покрай провалената мисия със сериала. Затова днес той е трябвало да остане в Къщата, но не е толкова интересен за шоуто като Ути Бъчваров.

Борислав Комсийски пък сложи в малкия си джоб всички звезди. Той събра най-големия положителен вот и се спаси още час преди края на елиминациите.

Другият считан за предварително избран финалист е Ирина Тенчева. Ситуацията при нея е сходна като при Ути Бъчваров.

Мъжът й Иван Христов е близък с продуцента на „ВИП Брадър“ и затова на една от елиминациите и за нея бе пуснато възможно най-доброто спасително видео. Това дори накара Евгени Минчев да бойкотира коментарното студио тогава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

реклама:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *