Теодора на Ивана я задмина по хубост (Снимки)

Дъщерята на Ивана стана голяма хубавица, задмина известната си майка по красота, че и по талант

Певицата на народа Ивана не може да се нахвали каква красавица е отгледала. Теди стана голяма хубавица. Задмина известната си майка. Само дето не й се нрави да ходи с нея по различни предавания. Теодора упорито отказва публично да се показва.

Теодора и певицата преди и сега

Теодора и певицата преди и сега

Теодора и Ивана

Ивана не е съгласна с това решение на младата си госпожица. Но го уважава, въпреки, че го смята за кардинална грешка.

Теодора освен, че е елегантна и красива е и много талантлива. Тя завърши режисура в столичен университет. От скоро време практикува сериозно режисьорската си професия. Като прави и клипове за своята майка.

В истински шеф на Ивана се е превърнала хубавата Теди на снимачната площадка. Когато се снима клип на пайнерката младата режисьорка стриктно следи да се изпълняват нейните препоръки. Според слуховете дори се карала с с нея ако нещо сбърка. Нищо, че й е майка. Най-много я било яд ако певицата закъснее. Какъвто навик имала. Теди разпечатвала предварително разкадровката и отгоре с големи букви пишела: „Снимките в 10 часа! Ивана да не закъснява!“, предават от monitor.bg.

Красивата наследничка на фолк звездата освен, че работи за известната си майка се занимава и с заснимането на документални филми. Наели я като асистент режисьор в чуждестранна фирма. Дали й голяма заплата. Теодора сама поела живота си в свои ръце. Не искала за нищо да разчита на известната си родителка.

Ивана признава, че хич не й се искало такъв занаят да упражнява щерка й. Но пък разбрала, че точно това най-много я влече.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *