Миглена Ангелова с апартамент от Хачо Бояджиев (Водещата му била любовница 2 години)

Миглена Ангелова с апартамент от Хачо Бояджиев (Водещата му била любовница 2 години) 5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова е била тайна любовница на Хачо Бояджиев две години

Миглена Ангелова пробила в телевизията благодарение на връзката си с режисьора

Миглена Ангелова е била любовница на Хачо Бояджиев! В продължение на две години устатата водеща е топлела леглото на легендарния режисьор, на когото всъщност дължи кариерата си. Аферата им стартирала преди 22 години, когато Миглена била засукана журналистка от кореспондентския център на БНТ в Русе, а Хачо – генерален директор на националната телевизия.

Миглена Ангелова крие афера с Хачо Бояджиев

Миглена Ангелова крие афера с Хачо Бояджиев

На фирмено парти през 1994 г. в Русе репортерката срещнала емблематичния Хачо и го поканила на танц с думите „Дами канят“. Известният със слабите си ангели бонвиан решил да достави удоволствие на младата хубавица. На ухо тя му прошепнала, че много иска развитие в столицата, но няма никаква финансова възможност. След като изслушал и сагата към онзи момент с нещастните влюбвания на Миглена, Хачовото сърце се разтуптяло. Режисьорът я взел под крилото си, а според твърденията на столичен седмичник, Бояджиев наел и платил първата квартира на Ангелова.

Месеци след пристигането си в София безпаричната дама си купила и апартамент в столичния квартал „Гео Милев“, който платила на ръка с 25 000 долара. Мълви се, че голяма част от парите й били дадено от щедрия Хачо, вече доста хлътнал по нея.

А кариерата на русенската репортерка тръгнала стремглаво нагоре. Тя се уредила с авторски рубрики в БНТ и била постоянно присъствие в кабинета му. „Малко е цапната в устата и е тромава, но я бутнах в БНТ, защото ми стана жал – бори се сама с живота. Иначе не е лошо момиче“, подхвърлял Хачо по адрес на Миглена. По-късно Бояджиев й помогнал да започне собствено токшоу в ефира на Би Ти Ви, предават от Агенция ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *