Приказката свърши: Това, което Емануела чу от устата на Борислав, я съсипа! (певицата плаче в Къщата)

Приказката свърши: Това, което Емануела чу от устата на Борислав, я съсипа! (певицата плаче в Къщата) 5 (100%) 2 votes

Емануела смяташе, че Борислав Комсийски може да се окаже мъжът, когото е чакала, но уви!

След скандалите, омразата и обидите в Къщата на Вип Брадър, дойде ред и на сълзите на една жена, която доскоро винаги беше силна. И това е певицата Емануела. Снощи тя се срина за първи път и даде глас на разочарованието си като потъна в сълзи.

Този път обаче причината за това е много по-сериозна от обичайните заяждания на Ирина, Лара, Ути, Жоро и сие. Този път Еми бе съсипана от думите на мъжа, в когото вярваше и когото дори смяташе за свой бъдещ сериозен партньор в живота.

Емануела

Емануела не беше и предполагала, че може да чуе такива думи от устата на Борислав, в когото вярваше

Разбира се, става дума за Борислав Комсийски. Милионерът си позволи да заяви публично отношението си към изпълнителката на „20 лева“, а истината бе повече от брутална.

Оказа се, че Борислав няма никакви сериозни намерения към чаровницата с изумрудените очи. Той дори не си и помислял за връзка с нея извън Къщата на Големия брат.

„Аз и Емануела?! Не, това няма как да стане. Да, тя ми е симпатична и си прекарваме хубаво времето заедно тук, но нищо повече. Жената, която търся и която искам да е до мен в живота, няма нищо общо с Емануела. Първо – няма как да се събера с жена, която вече има две деца. Целите ми са да създам свое си семейство. И второ – с Емануела сме коренно различни като мислене, ценности и изобщо начин на живот“, разбъбри се Борислав Комсийски след въпроси на Биг Брадър.

Източници от кухнята на медията разкриват, че след като чула с ушите си признанията на Комсийски, Емануела за пръв път показала душевен срив в Къщата и избухнала в сълзи. От яд или болка, това предстои да разберем още в следващите епизоди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *