Есмер Омерова е в несвяст: Видя тази, която зае мястото й в сърцето на Благой! (снимки на новата му изгора Палома)

Гласувайте за статията

Палома Митева е новата любима на Благой Георгиев, Есмер Омерова не е на себе си!

Есмер Омерова въздух не може да си поеме от шока, който преживя. Татарката не е на себе си след като с очите си видя лицето на тази, която е на път да отнеме любимия й Благой Георгиев и бащата на сина й Елай.

Да, съвсем вярно е – кръшкачът Благой Георгиев може и сто деца на направи, но на себе си няма да изневери. Футболистът отново скъса синджира и се влюби. Този път в красавица, поразително копие на Моника Валериева.

Благой Георгив

Ето я новата изгора на Благой Георгиев

Мацката, която виждате на снимките, се казва Палома Митева и от няколко месеца мачка чаршафите с Благо Георгиев, докато нищо неподозиращата му половинка Есмер Омерова се грижи за малкия им син у дома в Русия.

Палома Митева и Благой Георгиев се запознали в едно от столичните заведения, а на ритнитопковецът не му трябвало много, преди да опули очи към апетитните форми на хубавицата.

Разбира се, Палома отговаря изцяло на критериите за красота на Благо Джизъса – силиконови джуки, напомпан бюст, изваяно тяло. Какво повече да иска футболистът?!… А и се е снимала няколко пъти като модел за колекциите на дизейнерката Миглена Каканашева – Мегз.

„Двамата с Благо Георгиев дори бяха на море заедно това лято. Той я заведе в Слънчев бряг и се отдадоха на луди страсти, докато жена му представа си нямаше какви ги върши и смяташе, че е в България, за да урежда бизнес делата си. Горката Есмер, това унижение ще я довърши. Тя не заслужава подобно предателство“, категорични са близки до семейството на футболиста.

Палома Митева поразително прилича на Моника Валериева

Палома Митева поразително прилича на Моника Валериева

И, разбира се, е като по калъп с типа мацки, по които си пада ритнитопковецът

И, разбира се, е като по калъп с типа мацки, по които си пада ритнитопковецът

Предстои да видим наближава ли поредният развод за Георгиев, или и този път ще успее да омилостиви любимата си с няколко китки и празни обещания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *