Бомба: Ето защо вкараха Христо Живков в Къщата! (истината за него и Деси Цонева втрещи всички)

Бомба: Ето защо вкараха Христо Живков в Къщата! (истината за него и Деси Цонева втрещи всички) 5 (100%) 1 vote

Христо Живков прекрачи прага на Вип Брадър снощи, а причината е Деси Цонева!

Големият брат си знае работата. След като не успяха да спретнат интригата и любовния триъгълник между Явор Бахаров, Глория и Жана Бергендорф, продуцентите на Вип Брадър решиха да заложат на друга линия. И тя е миналото на Деси Цонева и новия съквартирант Христо Живков.

Актьорът, получил световно признание с ролята си във филма „Страсти Христови“ на Мел Гибсън, влезе в Къщата снощи и пред смаяните погледи на всички, бурно се разпрегръща с Деси Цонева. За да сме по-точни, ще припомним, че щерката на Митко Цонев буквално му се хвърли на врата.

Деси Цонева

Деси Цонева и Христо Живков имат богато минало заедно

И ако някои си помислиха, че двамата просто са стари познати, то истината се оказва коренно различна и далеч по-интересна. Близки до обкръжението на Деси Цонева разкриха, че Христо Живков е бил луд по брюнетката, а двамата се сближили в Италия, където тя е учила.

Повече от сигурно е, че помежду им е имало не само искри, но по онова време Деси Цонева го е раздавала прекалена бунтарка, за да се впусне в по-сериозна връзка с актьора.

Както самата тя призна преди няколко епизода, важен за нея е само интимният й живот, а не любовта. „Пристрастена съм към креватния спорт. Мога да го правя постоянно и не ме вълнува дали човекът ми е гадже, познат или дори непознат. Какво е това любов?! Аз не вярвам в любовта. Вярвам единствено в уникалния начин, по който се чувствам като правя джиджи-биджи с някого“, скандално разкри Цонева.

Тъкмо това обаче разбило сърцето на Христо Живков преди време и той се отдръпнал от темпераментната девойка. Дали сега между тях ще се случи нещо повече и как ще съумеят да живеят под един покрив, това ще разберем още през следващите епизоди на формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *