Пълен хаос! Редица символи в татусите на Каканашева, има образ на жена с фередже

Пълен хаос! Редица символи в татусите на Каканашева, има образ на жена с фередже

През последния месец дизайнерката и риалити героиня – Миглена Каканашева- Мегз претърпя пълна имиджова метаморфоза. Ако до скоро се подвизаваше в ролята на сладка лолитка с невинно излъчване, сега „бизнес дама на 2015“ е по-фатална от всякога. Преди дни тя се появи на светско събитие с изцяло татуирани ръце. Веднага последва вълна от коментари дали е до толкова дръзка, че да ги направи завинаги или са временни.
Оказа се, че татусите сякаш са посветени на двете водещи неща за нея в живота – на първо място модната й марка- работата, както и на любовта, пише „Хот Арена“.

Дясната й ръка е нашарена с много символи, описващи конкуренцията, трудностите, целите й – вълк с маска на овца, глутница вълци, логото на Megz, а непосредствено до него земното кълбо, символизиращи световните й цели. Можем също да видим и знака от „Междузвездни войни“ за галактическа империя.

Малко по-надолу по ръката й се чете надпис. С много усилия и въртене на снимките й чрез photoshop успя да се разгада: You can`t throw me to the wolves, they come when i call! или в превод: „Не може да ме хвърлите на вълците, защото те идват само, когато ги повикам Аз!“ Дали е закачка или топ дизайнерката се смята за недостижима, оставяме на вашата интерпретация.

 
Ситуацията в любовен аспект е далеч по-трудна за тълкуване, като акцентите на лявата й ръка, умишлено избрана, заради сърцето, са лъвица, закриляна от огромен лъв, а най-силно впечатление и мистерия остава забулена със забрадка красавица. 

Все пак едва ли става дума за „Ислямска държава“. Най-вероятно Каканашева има изживявания като от турски сериал или мечтае за любов като тази от филмите.

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *