Шофьор на джип забрави за законите, вижте какво направи (СНИМКИ)

Шофьор на джип забрави за законите, вижте какво направи (СНИМКИ)

Шофьор на лъскав джип, който явно не е харесал новата организация на движението на „Руски” около мол Марково тепе, реши да обърне колата си и да я подкара в насрещното, съобщава TrafficNews.bg, позовавайки се на свой читател. В опита си да излезе от „капана” водачът тръгнал да прави десен завой към „Гладстон”.В същото време друг шофьор, който също се движел по „Руски”, но от правилната страна, завивал наляво. За щастие, той  е успял да види навреме джипа и не се е стигнало до инцидент.

Участъкът от булеварда бе затворен за ремонт в сряда. От тогава на движението в района е истинска хаос. Едни от шофьорите не знаят за блокадата и предприемат маневри в последния момент, а други набиват рязко спирачки и навлизат в насрещното, за да избягат от „капана”.

Целият ремонт на Руски по договор трябва да приключи за две години, в което число влизат и останалите булеварди от 30-милионния заем.

Това не е единствената тапа, която се образува в града. Днес бе затворено кръстовището на „Пещерско  шосе” с „Васил Априлов” , ремонтни дейносто образуват задръствания и на Цариградско шосе. 

Затворено за движение е и Коматевско шосе,  а от утре ремонт започва и на булевард „Княгиня Мария Луиза“.

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *