Феновете на "София ден и нощ" са бесни! Бойкотират сериала, след напускането на любимката Рая!

Феновете на "София ден и нощ" са бесни! Бойкотират сериала, след напускането на любимката Рая!

Фенове изригнаха срещу „София – ден и нощ“, не искат да гледат поредицата заради напускането на Рая

Хитовата поредица „София – ден и нощ“ е бойкотирана от зрителите. Феновете не искат повече да гледат сериала. Напускането на червенокосата Рая предизвика поредица от разочарования.

Гневните любители на хитовата поредица атакуват продуцентите с коментари, че ще се откажат да следят как се развива действието, след като я няма любимата им звезда. Те негодуват, че с това решение са прецакали цялата продукция.

Сцената когато Рая си тръгва предадена от гаджето си Дани и отлита да гони мечтите си в Лондон накара стотици почитатели да се пуснат сълзи. Разочарованите меломани критикуват в социалната мрежа решението на режисьорите.

Само дето не знаят каква е цялата истина. Напускането на Михаела Павлова, както е името на Рая в живота хич не е приумица на режисьорите, научаваме от Hotarena.net.  Бившата звезда от „Денсинг старс“ , която се прочу с хитовия сериал както често се случва се пазарила за по-висок хонорар.

Заради това, че не са уважили претенциите Михаела си е дигнала чуковете.

Тя е една от първите в лентата и се надяваше да получи по-високо заплащане.

В момента Михаела Павлова не коментира дали има намерение отново да зарадва почитателите си като се върне в лентата.

Явно всичко се свежда до това дали ще й предложат достатъчно висока  сума. Тогава ще се разбере дали отново ще я включат да участва в телевизионния хит „София – ден и нощ“.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *