Любовен хороскоп за 1-7 август 2016

Любовен хороскоп за 1-7 август 2016

Новият месец започва с много вълнения в областта на любовта. Самотните ще имат шанс да намерят своята половинка, а обвързаните ще се радват на повече хармония. Какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Тази седмица за вас ще бъде романтика, затова се възползвайте максимално от нея. Отдайте възможно повече време на любимия си човек. Пътувайте, отдайте се на забавления и романтични изненади един към друг. Ще бъдете в настроение и за секс експерименти.

Тези от вас, които нямат половинка до себе си може да открият, че нещо интересно в любовен план се случва с техен колега.

Телец

Любовта е във въздуха! След петък, планетата на любовта Венера ще започне да се движи през вашия сектор на романтиката. В тази позиция ще се задържи до 29 август. Ако сте самотни, имате големи шансове да срещнете някой, който да плени сърцето ви. За тези от вас, които скоро са открили своя партньор и искат да го представят на близките си, сега е моментът.

Близнаци

Вълнуваща седмица очаква обвързаните представители на зодията. Ако искате да споделите нещо с любимия човек, обмислете добре думите си. Сега е времето да говорите и да изкажете своите радости, съмнения, желания и страхове.

Като цяло новият месец започва спокойно за Близнаците или поне в любовен план. Ако сте необвързани, не спирайте да се оглеждате край вас. Съдбата ви дава ясни сигнали.

Рак

След петък ще имате възможността да подобрите значително комуникацията с любимия човек. Възможно е да обсъдите въпроси свързани с вашата връзка, както и с вашите финанси. Най-хубавото е, че ще намерите точния тон на комуникация. Хармонията помежду ви само ще направи връзката ви още по-силна и ще ви накара да я цените повече.

Лъв

До края на седмицата трябва да се възползвате максимално от планетата на любовта Венера. Ако нямате половинка до себе си, звездите ви предоставят добра възможност да промените това. В началото на седмицата Венера ще заеме перфектна позиция към Уран. Възможно е да се запознаете с интересна личност, която в други случаи не бихте забелязали. Дайте ѝ шанс.

Дева

Седмицата започва спокойно за вас, а в края ѝ ще почувствате положителна промяна в сектора на любовта. Това е така, защото Венера ще навлезе във вашия знак и ще се задържи там до 29 август.

Самотните представители на зодията имат шанс да срещнат някой, който ще бъде силно пленен от личността им. За тези от вас, които вече се намират във връзка, могат да се радват на хармонията с половинката си. Заслужавате да бъдете щастливи.

Везни

Вълнуваща ще бъде първата седмица и за родените под знака на зодия Везни. Вие и половинката ви може да постигнете много както в личен, така и в служебен план. Очаквайте успехи! В края на седмицата ще се усещате по-свързани на емоционално ниво. Планирайте нещо красиво за почивните дни, било то пътуване или романтична вечеря.

Скорпион

В края на седмицата Венера ще започне да се движи във вашия сектор на приятелствата и социалните контакти. Много е важно да се срещате с нови и интересни хора. Възможно е да се появи някой специален човек на парти или друго социално събитие.

Друга възможност е между вас и близък приятел да се получи нещо интересно в любовен план. Пуснете се по течението и следвайте събитията.

Стрелец

Във вторник Марс ще навлезе във вашия знак и ще остане там до 27 септември. За щастие неговата позиция няма да бъде ретроградна, а ще бъде благоприятна към знака на стрелец. Желанието ви за интимни моменти ще се повиши. Сега е моментът да се отдадете на повече интимност, особено ако имате любим човек до себе си.

Козирог

Ако вие и половинката ви планирате закупуването на жилище или пък да инвестирате в друг недвижим имот, тази седмица изглежда обещаваща за развитие в тази посока. Действайте разумно и предпазливо. Тази положителна промяна само ще ви сближи. Не забравяйте да отделите повече време, в което да останете насаме. Хармонията в комуникацията ви кани да разговаряте, да споделяте, да сте съпричастни един с друг.

Водолей

Венера, която ще се задържи във вашия знак до края на седмицата, ще ви помогне да се насладите на хармонията помежду ви. Това е идеалното време да напомните на любимия човек колко много значи за вас.

От друга страна той или тя ще ви зарадва с положителни новини свързани с финанси. Може това да е повишение на заплатата или инвестиция, която да донесе печалби.

Риби

Животът ви с половинката е на път да се промени драстично. Дори и да има хармония между вас, след петък взаимоотношенията ви ще станат още по-красиви и силни, благодарение на Венера. Тази положителна вибрация ще се задържи до 29 август. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, има голям шанс взаимоотношенията ви да се превърнат в нещо по-сериозно.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *