Дядо Коледа задигна хеликоптер и изчезна в Бразилия

http://skafeto.net/wp-content/uploads/2015/11/20151129.dmfdxxgcmh.jpg

Крадец, маскиран като Дядо Коледа, задигна хеликоптер в град Сао Пауло. Престъпникът се възползвал от доверието в приказния герой и наел съвсем законно хеликоптера. Претекстът бил, че машината му е нужна, за да направи изненада за „черния петък“ – деня на традиционните разпродажби по цял свят. Мъжът се подготвил подобаващо за удара си – не само се облякъл в костюм на Дядо Коледа, но и взел истински подаръци, за да не буди подозрение. Когато вече бил във въздуха, апашът извадил пистолет, заплашил пилота и му заповядал къде да кацне. След като Robinson 44 бил приземен, хеликоптерът бил посрещнат от авер на крадеца, който вързал пилота. После непознатите мъже отлетели в неизвестна посока. Новият Robinson 44 струва около 400 хиляди долара, съобщава Bloknot.ru.

След няколко часа пилотът успял да се развърже и съобщил в полицията за кражбата. До момента обаче нито хеликоптера, нито крадецът, маскиран като Дядо Коледа, са открити.

Източник: http://www.blitz.bg

Ако статията Ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си. Екипа на informaciq.net ще Ви бъде благодарен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *