Покъртително! Ани беше открита мъртва в Пловдив!

Жена от Пловдив взе фатално решение

Жена на 56 години от Пловдив сложи край на живота си. Трагедията е станала тази нощ в жилището на българката. Жертвата се казва Ани И. Тя е работила дълги години като бодигард. Жената се е простреляла в главата и издъхнала на място. Трупът й е открит часове по-късно в жилището й в квартал „Смирненски” в града. Нейни близки посетили дома й и се натъкнали на шокираща гледка.

56-годишната българка не е оставила предсмъртно писмо. Никой не знае защо всъщност Ани е взела това решение. Жената е бивш военнослужещ, тя е работила и в авиацията. Напускайки армията тя е почнала работа като охранител в банков клон в Пловдив. Преди известно време Ани се е развела със съпруга си, но малко след това се е запознала с друг мъж и двамата били щастливи.

Снимката е илюстративна

Снимката е илюстративна

В близост до училище „Елин Пелин” живеят роднините на жертвата. Майката и братът на българката помещават фамилна кооперация. Ани има и едно дете. Порасната й дъщеря е омъжена и също има дете, което е малко. Никой от роднините няма обяснение за случилото се.

Те са разпитани от органите на реда, но разкриват, че не са усетили нищо странно в поведението на Ани и не знаят тя да е имала някакви сериозни и нерешими проблеми. Съседите на починалата също са разпитани. Всички те смятат Ани за добродушна жена. Тя изглеждала доста уравновесена и силна. Никой от приятелите и близките на българката няма информация за евентуална болест, която да е мъчила пловдивчанката.

Те напълно отхвърлят тази версия, казвайки, че Ани не е боледувала тежко. Роднините са потресени от случилото се. Те дори не са подозирали, че подобно нещо може да ги сполети. Ани И. е била изключително слънчев и позитивен човек, винаги готова да помогне. Майка й смята, че до последно нейната дъщеря е таяла някаква болка в себе си, която не е искала да споделя с роднините си, за да не ги тревожи излишно, пишат от blitz.bg.

източник:pravda.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *