ЕКСКЛУЗИВНО! Преслава се връща във „ВИП Брадър“, за да върти любов с Гъмов! Луна аут от шоуто

ЕКСКЛУЗИВНО! Преслава се връща във "ВИП Брадър", за да върти любов с Гъмов! Луна аут от шоуто

Преслава се връща във „ВИП Брадър“ срещу рекорден хонорар.

Певицата ще прекрачи отново прага на Къщата, но не само заради парите, а и заради любовните си отношения с Гъмов

За още една седмица престой в предаването изпълнителката ще вземе 20 хилядарки, тъй като няма особено много ангажименти. Освен това обаче продуцентите очакват тя и Гъмов да дадат израз на романтичните влечения един към друг.

Както се видя, Преслава и актьорът не са си безразлични, а той сериозно хлътна по певицата. Сам Гъмов призна, че сериозно си е паднал по добричлийката, а когато тя била при него в театъра се разтреперил от вълнение.

Дни по-късно от „Биг Брадър“ неочаквано заявиха, че връщат Преслава в предаването. За да не бъде прекалено нагласено влизането й, бе обявено, че с вот на зрителите звездата ще се върне в предаването.

Докато е в шоуто Преслава ще бъде със статут на гост — звезда няма да има право да гласува или да бъде номинирана, пише hotarena.net, позовавайки се на столичен ежедневник.

Ще видим ли нещо повече от прегръдки и целувки, още не е ясно, но е факт, че Преслава влиза във „ВИП Брадър“ поне за седмица.

За сметка на това друга колоритна звезда ще си тръгне от формата – Луна.

Скандалите на изпълнителката, както и номерата с нейно участие, омръзнаха на зрителите. А това да влудява съквартирантите с приумиците си се изчерпа.

Освен това скандалите между „Ритон“ и Кичка Бодурова, почти нищо по-интересно не се случва в предаването. Дали напускането на Луна и влизането на Преслава ще разбунят духовете, предстои да видим.

Източник: http://pik.bg

Ако статията Ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си. Екипа на informaciq.net ще Ви бъде благодарен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *