Батман в Бургас: Бивш бодигард се дрогира, увисна от тераса

Бургас , България
Бургаският криминален герой Горан Горанов отново се прояви – вися дрогиран от терасата на апартамент в жк „Меден рудник”. Бившият бодигард на бизнесмен, който беше публично екзекутиран в нощен бар преди години, е прибран в Психото, където се намира и приятелят му Симеон Стоянчов – Малката Рижа. Сигналът за екшъна е подаден вчера сутринта, пише „Флагман“. Съседи позвънили в полицията, че мъж в неадекватно състояние виси на поставките на климатиците от терасата на блок № 91 в бургаския квартал.

31-годишният Горан Горанов бил предрусал, не говорел и се държал неадекватно. Поради създалата се ситуация, мястото на инцидента е посетено от психолог към институт по психология на МВР. Впоследствие Горан е свален невредим от служители на пожарната.

Ужасен очевидец е успял да снима висящия като Батман бивш бодигард. На снимката се вижда как Горанов е увиснал от терасата на предпоследния етаж. Личи си и как районът под терасата е отцепен от служители на МВР и Гражданска защита. Очевидците били потресени от вцепеняващата гледка с висящия надолу човек. Горан се държал само на външното тяло на климатика и бил като обесена кукла.

31-годишният Горан Горанов е бил дрогиран, не говорел и бил неадекватен. Свален е от служители на Пожарната и е настанен в Центъра за психично здраве.

Във всекидневната на апартамента е намерена дрогата, с която Горан се е надрусал, преди да увисне екстремно през терасата. Открито е полиетиленово пликче, тип „джъмпър“, съдържащо остатъци от кристално жълтеникаво на цвят вещество, както жълтеникаво кристално вещество, поставено върху керамична плочка, намерено е и едно топче марихуана, както и полиетиленово пликче, съдържащо жълтеникаво на цвят прахообразно вещество, открито е още полиетиленово пликче, съдържащо следи от бяло кристално вещество. /БЛИЦ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *