ШОК! Ресторант гощавал неподозиращи клиенти с човешко месо!

В Нигерия ресторант бе затворен, защото в него готвили човешко месо, което било сервирано на нищо неподозиращите клиенти. За ресторанта на ужасите сигнал в полицията подали местни жители, които се усъмнили, че в заведението за хранене става нещо съмнително.Полицията нахлула в ресторанта и заварила в него човешки глави в пликове, от които все още капело кръв. 

Разкриването на ужаса започнало, когато местен свещеник, който се е хранил в ресторанта, разположен в югоизточната провинция Анамбра, се усъмнил в цената на храната в ресторанта и произхода на месото, съобщава Би Би Си.

На него му била връчена сметка от 700 найра – около 2,2 британски лири, докато дневната надница в страната е около 60 пенса. „Келнерът забеляза реакцията ми и ми обясни, че сметката е толкова висока заради месото. Не знаех, че ми е било сервирано човешко месо и че е толкова скъпо”, разказва канибалът по неволя.

Полицията също е открила ужасяващ арсенал от оръжия в ресторанта, включващ гранати. Десет души са арестувани във връзка с престъплението. „Не съм шокиран от разкритието… Всеки път, когато годих на пазара, виждах, че нещо странно се случва в този хотел. Хора, които не бяха нито добре облечени, нито изглеждаха нормално влизаха и излизаха от хотела. Това не накара да се усъмня в тяхната дейност”, казва местен жител.

Източник:http://bradva.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *