Покъртително! 24-годишен мъж умря, но се събуди в моргата!

Лекари не могат да повярват на очите си

Мъж на 24 години е бил обявен за мъртъв. Лекари констатирали настъпилата смърт и тялото е откарано в моргата. Тогава обаче персоналът се ужасил, виждайки мъртвеца да става. Мъжът за минути е дошъл в съзнание и започнал силно да крещи за помощ. Очевидно човекът е бил в шок от случващото се.

За инцидента са уведомени властите в Кения. Съвсем скоро ще бъде установена причината, подари която младия мъж е бил обявен за мъртъв и откаран в морга за балсамиране. Пол Мутора е направил опит за самоубийство след жесток скандал с баща си. Той е намерил отрова за насекоми в дома си и се нагълтал с нея.

Младежът е приет в болница в критично състояние. Малко по-късно той е издъхнал. Тялото е откарано в морга в града, но след няколко часа служители чули викове. Те погледнали тялото и видели, че човекът е жив и паникьосан. Двамата работници силно се изплашили и избягали от мястото, разказват очевидци на случилото се.

Снимката е илюстративна

Снимката е илюстративна

Пол има семейство и едно малко дете. Бащата и други роднини на починалия са пристигнали на мястото, за да видят тялото. Това се е случило малко преди той да се събуди. Семейството се приготвяло за погребението, което щяло да се състои след ден. Веднага е сигнализирано в близката болница.

Един от служителите в моргата е повикал линейка, за да настани човекът отново в клиника за лечение. След обстоен преглед е установено, че Пол е вън от опасност и съвсем скоро ще се прибере у дома, при роднините си.

Разпитан е директорът на болничното отделение и той разказал пред медиите, че лекарствата, които са давани на пациента по време на лечението може погрешно да са създали впечатлението, че той наистина е починал и се извинява на цялото семейство за шока, на който са били подложени през последните няколко дни, пишат от blitz.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *