Покъртително! 24-годишен мъж умря, но се събуди в моргата!

Лекари не могат да повярват на очите си

Мъж на 24 години е бил обявен за мъртъв. Лекари констатирали настъпилата смърт и тялото е откарано в моргата. Тогава обаче персоналът се ужасил, виждайки мъртвеца да става. Мъжът за минути е дошъл в съзнание и започнал силно да крещи за помощ. Очевидно човекът е бил в шок от случващото се.

реклама:

За инцидента са уведомени властите в Кения. Съвсем скоро ще бъде установена причината, подари която младия мъж е бил обявен за мъртъв и откаран в морга за балсамиране. Пол Мутора е направил опит за самоубийство след жесток скандал с баща си. Той е намерил отрова за насекоми в дома си и се нагълтал с нея.

Младежът е приет в болница в критично състояние. Малко по-късно той е издъхнал. Тялото е откарано в морга в града, но след няколко часа служители чули викове. Те погледнали тялото и видели, че човекът е жив и паникьосан. Двамата работници силно се изплашили и избягали от мястото, разказват очевидци на случилото се.

Снимката е илюстративна

реклама:

Снимката е илюстративна

Пол има семейство и едно малко дете. Бащата и други роднини на починалия са пристигнали на мястото, за да видят тялото. Това се е случило малко преди той да се събуди. Семейството се приготвяло за погребението, което щяло да се състои след ден. Веднага е сигнализирано в близката болница.

реклама:

Един от служителите в моргата е повикал линейка, за да настани човекът отново в клиника за лечение. След обстоен преглед е установено, че Пол е вън от опасност и съвсем скоро ще се прибере у дома, при роднините си.

Разпитан е директорът на болничното отделение и той разказал пред медиите, че лекарствата, които са давани на пациента по време на лечението може погрешно да са създали впечатлението, че той наистина е починал и се извинява на цялото семейство за шока, на който са били подложени през последните няколко дни, пишат от blitz.bg.

реклама:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *