Корнелия Трифонова с опасен силикон – виж какво си причини! (СНИМКИ)

Корнелия Трифонова си сложила импланти, които застрашават здравето й

Корнелия Трифонова – половинката на Христо от Биг Брадър, определено ще съжалява за трансформацията си, научи Kliuki.net.

Огромният бюст на блондинката, която също се подвизаваше преди време в шоуто, може всеки момент да гръмне.

http://skafeto.net/wp-content/uploads/2014/12/trifonovi2.jpg

Корнелия не спазила съвета на лекарите да не прекалява с количеството, което й причинява болки в гърба, отделно широчината на гръдния й кош не била подходяща за такъв обем.

Това води след себе си сериозни здравословни проблеми. Освен това силиконът на Корнелия Трифонова бил от опасните, които могат да нанесат трайни увреждания, ако се спука, обсъждат в нета притеснени нейни приятелки.

Бомбастичната красавица на Христо Трифонов обаче не изглежда притеснена. Тя гордо развя прелестите си по време на финалното парти за края на Биг Брадър. Тогава успя да смути дори Евгени Минчев, който не само, че не си пада по нежния пол, а и се е нагледал на изцепки от разни моделки.

Корнелия е същинска фурия, на купони тя се раздава от цялото си сърце, а плътта й щедро прелива отвсякъде. Русокоската се е издокарала като Памела Андерсън и определено плаши с промяната си.

Навремето тя е била чаровна, сладка и много атрактивна, а днес е една от всички силиконови мадами у нас, които биват давани за пример как не трябва да се прави… или иначе, самочувствието на Корнелия Трифонова не е засегнато – може да се случи нещо с деколтето й, но тя ще си остане същата борбена мацка, която ще легне пак под ножа и ще оправи нещата.

Христо пък нямал против да налива още пари в куклата до себе си, само и само тя да се чувства отлично в кожата си. Дотук Корнелия е пипала устните си, лицето си, формите в пазвата си и се е подлагала на липосукции.

Докъде ли още може да стигне, ако реши, че иска да се подмладява?!

Дано не залитне в още по-голяма крайност, надяват се близките й. Не и Христо – на него тези сочни моцарели му се нравят, както сами виждате и от снимките с Корнелия Трифонова!

http://www.kliuki.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *