РЕЗИЛ!!! Тодор Славков и навън показа Малък Тошко (Още изцепки от партито)

Тодор Славков се оказа провокиран от Денди, веднага си показа Малък Тошко, заливат се от смях в мрежата

Тодор Славков не си поплюва, дори след като излезе от Биг Брадър, където беше критикуван за поведението си, той продължи да го раздава в същия дух, видя Kliuki.net.

Провокиран от Денди, който с микрофон обикаляше на партито и разпитваше звездите от формата, Славков не му мисли много и веднага свали гащи за проверка. Малък Тошко лъсна наяве отново, за радост на едни и за огромна възмута на други…

Разбира се, потребителите в мрежата не харесват новата любима звезда на България и всячески го нареждат за изцепките. Само неговите излагации са предостатъчно на купона, който се състоя след финала на най-гледаното риалити у нас.

Дори позабравени съквартиранти решиха да уважават събитието и да покажат себе си, че отдавна не са го правили. Но едва успяха да влязат в обектива на фотографите, които дебнеха за пикантни сцени с героите на деня.

http://skafeto.net/wp-content/uploads/2014/12/todor-slavkov2.jpg

Тодор Славков беше фаворитът в това отношение.

Вея си го и не ми пука

Вече втори път ставаме свидетели на Малък Тошко или Дедовия, както го нарече Мартин Карбовски. Ама нали внукът на Тато е бохем, не се сети, че можеше някой лев да изкара, ако се цани за родна корица. Ще му трябва съветник и пиар, че да му дава акъл занапред.

Супер пиян

Тодор Славков беше пиян, но това въобще не е новина – всички го видяха още по време на последния епизод на Биг Брадър Олл Старс.

Тодор Славков

По-лошото е, че после припаднал, а ден по-късно вече е и в неизвестност, писа изданието HotArena.net. Не само, че не уважи Гала и не стъпи в “На кафе”, но изчезна напълно от очите на приятелите си. Никой не знае къде изтрезнява в момента Тодор Славков.

Вероятно така се е отцепил, че дори самият той няма представа на кое място се е озовал… Не се бойте, скоро ще се появи, успокояват се близките му, които го познават отлично.

Тодор Славков

Сто процента след купона с брадърите, си е взел интимна компания и е продължил с качествено уиски и дори опиати, гласят слуховете около Тодор Славков.

http://www.kliuki.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *