Ники Кънчев с яка глоба за финала на „Биг Брадър“ – продуцентите бесни, че запуши устата на Малък Тошко

660_35151d1de603885c6d4c52276fd34466

Ники Кънчев за пореден път сътвори невероятен гаф в „Биг Брадър“ и предизвика вълна от недоволство и сред феновете на предаването, и сред съквартирантите. Бесни били и продуцентите му, научи ПИК и дори имало вероятност да отнесе яка глоба.

 

Причината е, че на финала се изложи тотално, когато трябваше да говори с победителя Тодор Славков на сцената. Водещият въобще не се опита да скрие яда си, че именно внукът на Тато е спечелил. От седмица насам напук на всякакви журналистически правила Кънчев плюеше без притеснение Малък Тошко, възмущавайки се от пиянските му изцепки в къщата. Той открито заяви, че е редно Славков да е победител и затова бе като попарен, когато победата на червения наследник стана факт.

 

Кънчев го посрещна с кисела физиономия на сцената, а след това въобще не му даде думата. Когато Тодор попита дали може да каже нещо, той директно му кресна да млъкне и дръпна микрофона.  

 

„Абсолютно недопустимо е той да не даде на Тодор Славков дори две думи да изрече като победител. Зрителите гасуваха за него и искаха да го чуят. Кънчев трябва вече да се маха“, изригнаха зрителите в интернет. Не са недоволни и че дори и с последните си думи водещият се направил на „остроумен”, опитвайки да уязви Тодор Славков, че бил пиян. „Тодор Славков обаче победи пищящите „моралисти”, които не могат да му стъпят и на малкия пръст, защото е широко скроен, бохем, изключително интелигентен, ерудиран и прям. От какво се побоя Нова тв, че спря Тодор Славков да каже на финала на предаването своите думи?“, изригаха фенове на звезда №1 в тазгодишния „Биг Брадър Ол старс“.

pik.bg

Comments

  1. By С. Георгиев

    Отговор

  2. Отговор

  3. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *