Вижте красавицата Мая, която загина край Бяла река

Калоян още не знае, че майка му е починала

Пловдив , България

Мая Нишкова е една от жертвите в касапницата край Бяла река, при която загинаха четирима души. Тя е пътувала заедно със 17-годишния си син Калоян, за когото в момента се борят лекарите в Пловдив. Синът на Мая е приет в болницата след катастрофата в много тежко състояние. Той е с разкъсан черен дроб и далак, а също така и с множество травми в коремната област. Заради тежкото му състояние близките на Калоян отправиха призив към всеки, който може, да дари кръв – групата е нулева, отрицателна. Тези, които искат да помогнат, могат да отидат в болница „Св. Георги” на „Пещерско шосе“ в Пловдив. Първата операция на Калоян е минала успешно, съобщиха негови близки, но все още има реална опасност за живота му.

Красавицата Мая е била изключително привързана към детето си, което е родила едва на 17 години и отглежда сама. „Независимо, че беше още дете, когато го роди, тя дори и за миг не го остави. Двамата бяха повече като брат и сестра, неразделни”, твърдят пред БЛИЦ техни приятели.

Мая Нишкова е била художничка, но е печелила и много титли за красота. През 2010 г. става Мис Марица. Класирана е и в конкурса Мис Шоколадова Кралица.

Всестранно надарената красавица от Пловдив е била и отлична цигуларка.

„Беше много жизнена. Винаги усмихната. Раздаваше се за Калоян, а той се гордееше много с нея”, разказват още пред БЛИЦ приятели на семейството. „Всеки ден е уникален“, гласи един от последните статуси на Мая във Фейсбук. Сякаш е предчувствала смъртта си и е знаела, че трябва да се отдаде напълно.

Катастрофата, в която тя умира, стана малко след полунощ на 10 юли. В челен сблъсък се удариха „Фолксваген“ и „Тойота”.
Двамата шофьори умряха на място, на път за болницата починаха двама от пътуващите в Тойотата – 39-годишен мъж от Пловдив и 34-годишна жена. 17-годишният Калоян, който е от Храбрино, е пътувал с Тойотата./БЛИЦ

Comments

 1. Отговор

 2. Отговор

 3. By No Coment

  Отговор

 4. By No Coment

  Отговор

 5. Отговор

 6. Отговор

 7. Отговор

 8. Отговор

 9. Отговор

 10. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *