Майката на Вальо от БНТ починала месец преди той да изчезне

Малко след кончината на родителката си, шофьорът се затворил в себе си

20140704.yxuvkltvpi

Шофьорът от БНТ Валентин Янков е загубил майка си месец преди да изчезне, научи БЛИЦ. 53-годишният мъж има жив баща, но не поддържа връзка с него, други роднини няма. Това е и причината сигналът за изчезването му да бъде подаден от негов колега от телевизията. Вальо е тежък и муден човек, но с много благ характер. Така телевизионери описват 53-годишния мъж, който е в неизвестност от 23 юни. Преди по-малко от месец обаче умира майка му и Янков се затваря в себе си. Почти не е говорил, не е контактувал с никого извън пряката си работа.

Родителите му са се развели преди много години и от тогава Валентин не поддържа никакви отношения с баща си. 53-годишният мъж живее в столичния квартал „Дружба“, но не поддържа отношения със съседите си.

Твърди се, че преди време е изтеглил 20 000 лева кредит, но последните му вноски не са погасени. Това е един от вариантите, които разследващите проверяват за загадъчното изчезване.

Валентин Янков е висок около 175 см, с пълно телосложение, пъстри очи и къса кестенява коса, леко прошарена. Има вероятност мъжът да се придвижва с автомобил „Ровър 620“, син металик, с регистрационен номер СА 5356 ТС. Умоляват се всички, които разполагат с информация за издирвания, да се обадят на тел.: 112, 02/982 53 10 и 982 7339 или в най-близкото поделение на МВР.

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *